Bestellen bij Pascomfort

Pascomfort vindt het belangrijk dat u op een snelle en gemakkelijke manier uw bestelling kunt plaatsen.
Om deze reden hebben wij een applicatie ontwikkeld, zodat u
op elk moment een bestelling kunt plaatsen, ongeacht waar u
zich bevindt. Het enige wat u hoeft te doen, is uw gegevens
invullen en de werkbon uitprinten.

Procedure

Om te kunnen inloggen in onze webshop heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze kunt u aanvragen via menu Contact op onze homepage. Zodra wij alle bedrijfsgegevens van u hebben ontvangen, voegen wij u toe als dealer in ons systeem. Vervolgens maken wij voor u een gebruikersnaam en wachtwoord aan voor de webshop. Binnen twee werkdagen heeft u deze gegevens in uw mailbox.

Vervolgens kunt u op onze site uw gebruikersnaam en wachtwoord ingeven bij Order Login en klikken op Inloggen. U bevindt zich nu in onze webshop waar u de bestelling kunt plaatsen.

Zodra de bestelling is geplaatst, ontvangen de besteller en de drager per e-mail een werkbon. Aan de hand van deze werkbon en met een door een dealer geleverde veiligheidsschoen maakt de drager een afspraak bij één van de vestigingen van Livit. Pascomfort bewaakt dit proces en zorg dat het hele traject soepel blijft verlopen.

Livit zorgt ervoor dat de inlay na een periode van circa drie weken wordt geleverd. De facturatie verloopt via Pascomfort.