Voetprobleem

Veel mensen kennen een voetprobleem en hebben daar tijdens hun actieve leven last van. Een oplossing voor u is dan een inlay (steunzool) te laten maken. Een voetprobleem wordt hiermee verlicht of zelfs opgelost. Veelal zijn deze inlays zelfs in een verzekeringspakket opgenomen. Goed geregeld dus.

Hoe is dat nu tijdens uw werk?

Gebruikt u uw steunzool dan ook in uw werkschoen?

Het is zeer onwaarschijnlijk dat uw steunzool, die gemaakt is op basis van uw privé-schoenen, perfect zou passen in een ander type schoen. Laat staan een werkschoen. En laat staan een werkschoen. Veelal heeft u dan te maken met minder flexibele schoenen. Reden te meer om een perfect passende inlay te laten maken.

Daarom kunt u nu via Pascomfort snel en efficiënt een inlay laten maken. Uw werkgever hoeft u niet in het ziekteverzuim te laten lopen en zal de kosten graag op zich nemen. Immers een werknemer die niet goed functioneert kost meer geld dan een inlay.

Motiveer uw werkgever gebruik te maken van het Pascomfort-Concept. Via zijn werkkleding- en veiligheidsleverancier kan dit concept worden ingeschakeld.